Masterclass

NYELVTANULÁS KÜLFÖLDÖN | KÖZÉPISKOLAI TANÉV | NYELVTANFOLYAMI TANÉV | FOUNDATION YEAR

Középiskolai tanév 13-18 éveseknek Nyelvtanfolyami tanév 16 éves kortól Foundation year programok 18 éves kortól

Cím: Budapest, Nyugati tér 6. | Nyitvatartás: H-Cs 10-18, P 10-15 | Telefon: 269 0559, 269 0560 | Fax: 269 0542 | E-mail: info@masterclass.hu

Masterclass
A nyelvtanuláshoz a megbízható hátteret a Masterclass bíztosítja. 

Cím:
Budapest, 1055
Nyugati tér 6.

Nyitvatartás:
H-Cs 10-18, P 10-15

Telefon:
269 0559, 269 0560

Fax: 269 0542

E-mail:
info@masterclass.hu
 

 

 

Foundation Year

Ezt a programot olyan diákoknak javasoljuk, akik tanulmányaikat külföldi egyetemen szeretnék folytatni. Itt elsősorban a választott nyelv tökéletesítése a cél, ugyanakkor a választott ország normál tanulmányi menetének megismerése, akár a felvételihez szükséges tantárgyak tanulása, credit pontgyűjtése is. A tanulmányok várható hossza: egy tanév.

Az egyetemi előkészítő program lehet hosszú távú nyelvtanfolyam kiegészítéseként is, de komoly tanulmányokat, ismereteket a speciálisan felépített programok adják, neves magániskolák kurzusai, egyetemek Foundation Year programjai.

Intervallum: A kurzusok általában szeptemberben induló, egész éves tanulmányok.

Helyszínek: Anglia, USA, Írország, Spanyolország, Németország

 


Anglia - Magániskolában

Két neves magániskolával állunk kapcsolatban, bentlakásos intézmények. Itt a diákokat a normál A-level vizsgára készítik fel, komoly IELTS vizsgával egybekapcsolva. A diákélet tinédzserek között van, a magániskola minden előnyével együtt. Az itt eltöltött tanfolyamok előnye: UCAS form alapján a diákokat angol rendszer szerint veszik fel a választott egyetemre, az iskola maximális segítségével.
Anglia - Egyetemen

Több egyetem ajánlja fel nemzetközi diákoknak az ún. Undergraduate Degree képzést. Itt a diákok a már kiválasztott irányban tudják képzésüket folytatni, ugyanakkor a megfelelő angol nyelvtudásra is szert tenni. Ez a program egy éves intervallumú, de sikeres vizsgák esetén tanulmányaikat tudják akár ugyanabban az intézményben folytatni, illetve más egyetem BA képzésére átjelentkezni.

Előnye: a hazai érettségi vizsga után rögtön egyetemi programon tudja tanulmányait folytatni, az angol, illetve nemzetközi diákokkal együtt.
USA - Egyetemen

Oregon tartomány - egyetem tartománynak is hívják. Az itt található állami egyetem nyitotta meg kapuit külföldi diákok előtt, hogy az angol nyelv elsajátítása mellett komoly egyetemi tanulmányokat is folytathassanak. Az egyetem teljes komplexumát használhatják diákjaink, lehetőséget kapva arra, hogy amerikai diákokkal együtt tanuljanak.
Írország - Egyetemen

Komoly hagyományokkal bíró egyetem nyitotta meg kapuit a nemzetközi diákok előtt két tanulmányi vonalon: - üzleti, humán és szociális tanulmányok, illetve tudomány, mérnöki, számítástechnika és matematika tanulmányok.

Nemzetközi, valamint ír diákokkal együtt lévő kurzusok.
Németország - nyelviskola

Németország egész területére ajánlunk egyetemi felvételt, előfeltételét biztosítja német partnerünk az alábbi városokban: Hamburg, Berlin, Frankfurt, München. A német állami és magánegyetemek csak biztos nyelvtudással bíró diákokat vesznek fel, ebben minden segítséget biztosítunk. Nemzetközi diákokkal együtt lévő kurzusok, kivétel Hamburg, ahol lehetőség van üzleti tantárgyak tanulására is német diákokkal együtt.
Spanyolország - Egyetemen

Spanyol nyelv és kultúra tanfolyam keretén belül lehet a spanyol nyelvet olyan szinten elsajátítani, hogy a választott egyetemekre felvételt nyerjenek. Plusz órák: történelem, művészetek, irodalom, közgazdaságtan vagy média tanulmányok.

Masterclass Magyarország © Copyright 2008 | MasterClass külföldi tanév | Nyelvtanulás külföldön | Nyelvtanulás külföldön blog

WEBműHELY