Masterclass

NYELVTANULÁS KÜLFÖLDÖN | KÖZÉPISKOLAI TANÉV | NYELVTANFOLYAMI TANÉV | FOUNDATION YEAR

Középiskolai tanév 13-18 éveseknek Nyelvtanfolyami tanév 16 éves kortól Foundation year programok 18 éves kortól

Cím: Budapest, Nyugati tér 6. | Nyitvatartás: H-Cs 10-18, P 10-15 | Telefon: 269 0559, 269 0560 | Fax: 269 0542 | E-mail: info@masterclass.hu

Masterclass


+ Iskolatípusok

+ Anglia

+ Málta

+ Írország

+ Franciaország

+ Németország

+ Spanyolország

Lettország

+ Amerika

+ Kanada

+ Ausztrália







A nyelvtanuláshoz a megbízható hátteret a Masterclass bíztosítja. 

Cím:
Budapest, 1055
Nyugati tér 6.

Nyitvatartás:
H-Cs 10-18, P 10-15

Telefon:
269 0559, 269 0560

Fax: 269 0542

E-mail:
info@masterclass.hu
 

 

 

Középiskolai tanév

Lettország

Tanév: Minden olyan 15-18 év közötti diák számára ajánljuk, akik teli vannak energiával és szeretnének, megismerkedni más kultúrával, új barátokat szerezni! Lehet választani állami vagy magániskola között, mindkettő esetében minőségi oktatásban részesül a diák. Az állami iskolai elhelyezés különböző városokban lehetséges, Lettország egész területén. A magániskolák kisebbek, a tanár-diák arány jobb, kedvező iskolai tandíjjal. Rigában helyezik el a diákot, Lettország fővárosában vagy Jurmalaban, a Balti-tenger partjánál fekvő városban.

Az iskolai év 36 hétből áll, szeptember elejétől-május végéig tart a két szemeszter. A tanév végén a diák kap egy okiratot tanév elvégzésről, nem garantáljuk a középiskolai bizonyítványt/ érettségit még akkor sem, ha valaki a 12-ik osztályba megy ki. A diák jó tanulmányi eredménnyel kell, hogy rendelkezzen.

Család:

A diákot családtagként kezelik a kinti szülők, elvárják tőle, hogy szokásaikat és szabályaikat respektálja, ahogy itthoni szüleikét is. A családok komolyan veszik a felelősségüket, gondoskodnak a diákról és odafigyelnek rá. A sikeres beilleszkedés kulcsa a kommunikáció és alkalmazkodás.

Helyi koordinátor: A koordinátor kapja meg a diák jelentkezési lapját, így megismeri a diákot, érdeklődési körét, karakterét. A legmegfelelőbb családot fogja a diák számára megkeresni. Későbbiek folyamán figyelemmel kíséri a tanuló beilleszkedését az iskolába, családba. Segítséget nyújt a tanuló számára felmerülő gondok esetén.

 

 

 

Jelentkezés

Név:

Telefonszám:


(A telefonszám betűket nem tartalmazhat.)

Életkor:

E-mail cím:

Ajánlat:

Kérések, kérdések:

 

< oldal tetejére >

Masterclass Magyarország © Copyright 2008 | MasterClass külföldi tanév | Nyelvtanulás külföldön | Nyelvtanulás külföldön blog

WEBműHELY